Elysion Admin
Number of posts : 817 Age : 29 Nerden : Adana ama siz helsinki diin :D İş/Hobiler : örenci Lakap : Kübü,Reila,Hüdaverdi,Elysion,megumi..... En sevdiğiniz j-rock grubu : The GazettE Registration date : 2008-06-24
| Subject: Three Days Grace Wed Jun 25, 2008 6:30 am | |
| İlk albümlerini 2003 yılında New York'da kaydeden Three Days Grace aslen Canada çıkışlı bir grup. Şarkılarında 1500 kişi nüfuslu bir bölgede yaşamış olmalarının izlerine sıkça rastlanan grubun çıkışı "I Hate Everthing About You" ile olmuştu. Kendi isimleriyle çıkardıkları tek albümlerindeki parçalar göz önüne alındığında tek şarkılık bir grup olmayacakları ortada. http://www.threedaysgrace.com/ | |
|
Chemical Lady Admin
Number of posts : 761 Age : 32 Nerden : Berlin^den olmak isterdi ^^ İş/Hobiler : Müzik.. punk.. Yu.. j-rockk xD Lakap : Yu's lilttle princess En sevdiğiniz j-rock grubu : An Café Registration date : 2008-06-24
| Subject: Re: Three Days Grace Sun Jul 06, 2008 2:36 pm | |
| çok seviyorum ben bunları ya canlarım (: nevr too late süper şarkı | |
|
! Finland ! * metal * Moderatör
Number of posts : 167 Age : 28 Nerden : Finland Finland Finland İş/Hobiler : Lordi-Terasbetoni-Children Of Bodom-Apocalyptica-The 69 Eyes Lakap : Toshiko Registration date : 2008-07-16
| Subject: Re: Three Days Grace Thu Jul 31, 2008 11:04 am | |
| Harika gruplardan biri. Genelde kuzey ülke grupları daha iyi zaten. Canada'lılar süperler. Adam Gontier'in sesi de süper müziklerde. Apocalyptica düeti de harika olmustu zaten. Klip yeni olduğundan süper sevinmistim Adam ve Apo harika bisidi. One-X albümü de süper Pain - Riot - Gone Forever - Over and Over tüm sarkıları hos | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Three Days Grace | |
| |
|