| ÖSS'de yanınızda bulunması gerekenler | |
|
+3Chemical Lady kiro-gleeful Elysion 7 posters |
Author | Message |
---|
Elysion Admin
Number of posts : 817 Age : 29 Nerden : Adana ama siz helsinki diin :D İş/Hobiler : örenci Lakap : Kübü,Reila,Hüdaverdi,Elysion,megumi..... En sevdiğiniz j-rock grubu : The GazettE Registration date : 2008-06-24
| Subject: ÖSS'de yanınızda bulunması gerekenler Wed Jun 25, 2008 6:37 am | |
| bir adet yumuşak uçlu kurşun kalem: cinnet geçirip gözetmenlere saldırırsanız veya heyecanlanıp gözünüze sokarsanız zarar vermemesi için
* bir torba kuru üzüm: olası rakiplerinizin kafasına çaktırmadan fırlatmak suretiyle dikkat dağıtarak adam eksiltmek için ..
* 80 c c lik limon kolonyası: ayık girmeyi güşünmüyosunuz heralde sınava
* yarım ekmek arası salam: 195 dakika da acıkabilirsiniz aç ayı oynamaz..
* darbeli matkap: kuru üzümler beklenen etkiyi göstermezse diye
* elektrikli testere: bayan gözetmenlerin takırdayan topuklarını kesmekte kullanıla bileceği gibi sıranızı kendi rahat edebileceğiniz boy ve ebatrlara getirebilmeniz içinde kullanılabiler foksiyoneldir
* pilav üstü kuru: yarım ekmek kesmiyebilir 195 dakika dedik
* bir adet bikini giydirilmiş koala: gözetmenlerin dikkatini dağıtmak için
* at gözlüğü: sınava mini etekle, büstiyerle yok efendime söyliim jartiyerle gelen arkadaşlar olabilir dikkatiniz dağılmasın diye
(alıntıı) | |
|
| |
kiro-gleeful J-Rocker *_*
Number of posts : 132 Registration date : 2008-06-25
| Subject: Re: ÖSS'de yanınızda bulunması gerekenler Thu Jun 26, 2008 1:27 pm | |
| bence kesinlikllee lazım:D:D çok lazımlıklı şeyler öss de ne olcaı belli olmaz malum:D:D | |
|
| |
Elysion Admin
Number of posts : 817 Age : 29 Nerden : Adana ama siz helsinki diin :D İş/Hobiler : örenci Lakap : Kübü,Reila,Hüdaverdi,Elysion,megumi..... En sevdiğiniz j-rock grubu : The GazettE Registration date : 2008-06-24
| Subject: Re: ÖSS'de yanınızda bulunması gerekenler Thu Jun 26, 2008 1:30 pm | |
| pilav üstü kuru: yarım ekmek kesmiyebilir 195 dakika dedik gizem bu benim için sanırım | |
|
| |
Chemical Lady Admin
Number of posts : 761 Age : 32 Nerden : Berlin^den olmak isterdi ^^ İş/Hobiler : Müzik.. punk.. Yu.. j-rockk xD Lakap : Yu's lilttle princess En sevdiğiniz j-rock grubu : An Café Registration date : 2008-06-24
| |
| |
Elysion Admin
| Subject: Re: ÖSS'de yanınızda bulunması gerekenler Sun Jun 29, 2008 4:26 pm | |
| nan çok ciddiyim ben sınava girdim çıktım tek hatırladığım aç olduum | |
|
| |
Chemical Lady Admin
Number of posts : 761 Age : 32 Nerden : Berlin^den olmak isterdi ^^ İş/Hobiler : Müzik.. punk.. Yu.. j-rockk xD Lakap : Yu's lilttle princess En sevdiğiniz j-rock grubu : An Café Registration date : 2008-06-24
| |
| |
Azusa Daijiro Moderatör
Number of posts : 146 Age : 30 Registration date : 2008-07-16
| |
| |
! Finland ! * metal * Moderatör
Number of posts : 167 Age : 28 Nerden : Finland Finland Finland İş/Hobiler : Lordi-Terasbetoni-Children Of Bodom-Apocalyptica-The 69 Eyes Lakap : Toshiko Registration date : 2008-07-16
| Subject: Re: ÖSS'de yanınızda bulunması gerekenler Thu Jul 17, 2008 1:10 pm | |
| | |
|
| |
tuRtLe Moderatör
Number of posts : 403 Age : 31 Nerden : Japonyadann xD Lakap : törtıL xD // hödükk // ceyceyy xD Registration date : 2008-06-25
| |
| |
vampire_witch J-Rocker *_*
Number of posts : 27 Age : 29 Nerden : Takeru'mun saçından xD İş/Hobiler : MÜZik Lakap : SuE Registration date : 2008-08-04
| Subject: Re: ÖSS'de yanınızda bulunması gerekenler Fri Sep 12, 2008 1:10 pm | |
| Hariak koptum burda kuru üzüm fln o ne ya xD Bu arada bn hep çaımki o arkadaş 195 dkka | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ÖSS'de yanınızda bulunması gerekenler | |
| |
|
| |
| ÖSS'de yanınızda bulunması gerekenler | |
|