kiro-gleeful J-Rocker *_*
Number of posts : 132 Registration date : 2008-06-25
| Subject: Miyavi à AIEUO(hayran kaldım itar çalışına azım açık....xxd:) Wed Jun 25, 2008 7:22 am | |
| | |
|
Elysion Admin
Number of posts : 817 Age : 29 Nerden : Adana ama siz helsinki diin :D İş/Hobiler : örenci Lakap : Kübü,Reila,Hüdaverdi,Elysion,megumi..... En sevdiğiniz j-rock grubu : The GazettE Registration date : 2008-06-24
| Subject: Re: Miyavi à AIEUO(hayran kaldım itar çalışına azım açık....xxd:) Thu Jun 26, 2008 2:41 am | |
| guduşum benim ya süper çalıyo | |
|
kiro-gleeful J-Rocker *_*
Number of posts : 132 Registration date : 2008-06-25
| |
Sebboy Özel modaratör
Number of posts : 414 Age : 30 Nerden : miyavimin ve mizushimamın yatağından(: İş/Hobiler : j-rock gruplarını araştırmak,animeleri islemek,emo resimlerine bakmak,miyavimin şarkısında dans etme Lakap : Dalgakıran Şebboy(: Registration date : 2008-06-28
| Subject: Re: Miyavi à AIEUO(hayran kaldım itar çalışına azım açık....xxd:) Sat Jun 28, 2008 12:44 pm | |
| süper çalıyor aşkım(: gitarının teli olayım ehehe(: | |
|
^^asqoLeRa^^ J-Rocker *_*
Number of posts : 84 Age : 29 Nerden : KaRsıyaka Registration date : 2008-07-21
| Subject: Re: Miyavi à AIEUO(hayran kaldım itar çalışına azım açık....xxd:) Wed Jul 23, 2008 5:44 pm | |
| süpeR caLıyo gercekten o dudakLarda hep önde vaLa yicim yicim | |
|
Sebboy Özel modaratör
Number of posts : 414 Age : 30 Nerden : miyavimin ve mizushimamın yatağından(: İş/Hobiler : j-rock gruplarını araştırmak,animeleri islemek,emo resimlerine bakmak,miyavimin şarkısında dans etme Lakap : Dalgakıran Şebboy(: Registration date : 2008-06-28
| Subject: Re: Miyavi à AIEUO(hayran kaldım itar çalışına azım açık....xxd:) Thu Jul 24, 2008 3:37 am | |
| - ToMiyavi wrote:
- süpeR caLıyo gercekten
o dudakLarda hep önde vaLa yicim yicim tirbiyesizz aşkom benümmm bende yicem tutmayın bennüüüü(: kalk aşkom gidiyok kalk hadee | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Miyavi à AIEUO(hayran kaldım itar çalışına azım açık....xxd:) | |
| |
|