Chemical Lady Admin
Number of posts : 761 Age : 32 Nerden : Berlin^den olmak isterdi ^^ İş/Hobiler : Müzik.. punk.. Yu.. j-rockk xD Lakap : Yu's lilttle princess En sevdiğiniz j-rock grubu : An Café Registration date : 2008-06-24
| Subject: Fräulein Wunder Sun Jul 27, 2008 6:14 am | |
| ben grubu çok beğendim kız çok şeker zaten solisti yaşarı 16-17-18 arasında değişiyo 4 kişiler solist 17 yasında yu nun da çok yakın bir arkadaşı tanınmadıkları için biyografileri yok ama myspace saylarınıni vereyim size http://www.myspace.com/fraeuleinwunderband bence süperler.. grup elemanlarının da kendi myspace leri var isterseniz ya cidden süperler ya bence xD 5 şarkıları var sayfalarında wir sind neu junge my herz ist keine wohnung --> bu bnm şarkım bayıdım 2 gündür aralıksız dinliyorum bu yeni klip mutlaka izleyin çok renkli haria bir grup!! http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=38716026bu arada bu grubun TR forumunu kurucam beğenen olursa bana söylesin birlitke kurarız! | |
|
Chemical Lady Admin
Number of posts : 761 Age : 32 Nerden : Berlin^den olmak isterdi ^^ İş/Hobiler : Müzik.. punk.. Yu.. j-rockk xD Lakap : Yu's lilttle princess En sevdiğiniz j-rock grubu : An Café Registration date : 2008-06-24
| Subject: Re: Fräulein Wunder Wed Sep 10, 2008 11:23 am | |
| bakın buraya be | |
|
Elysion Admin
Number of posts : 817 Age : 29 Nerden : Adana ama siz helsinki diin :D İş/Hobiler : örenci Lakap : Kübü,Reila,Hüdaverdi,Elysion,megumi..... En sevdiğiniz j-rock grubu : The GazettE Registration date : 2008-06-24
| Subject: Re: Fräulein Wunder Wed Sep 10, 2008 11:27 am | |
| tamam baktım ben buraya | |
|
Chemical Lady Admin
| Subject: Re: Fräulein Wunder Wed Sep 10, 2008 11:30 am | |
| sende olmasan ! bilgileri güncellemem gerek ilk single çıktı ilk albümde hazır ! | |
|
Elysion Admin
Number of posts : 817 Age : 29 Nerden : Adana ama siz helsinki diin :D İş/Hobiler : örenci Lakap : Kübü,Reila,Hüdaverdi,Elysion,megumi..... En sevdiğiniz j-rock grubu : The GazettE Registration date : 2008-06-24
| Subject: Re: Fräulein Wunder Wed Sep 10, 2008 11:31 am | |
| | |
|
Chemical Lady Admin
| Subject: Re: Fräulein Wunder Wed Sep 10, 2008 11:31 am | |
| ben şarkılarınıçok beğeniyorum,ennurda öyle izel falan xD bence gaye hoşlar biraz pembe ama olsun | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Fräulein Wunder | |
| |
|